De ArtTraverse-werkgroep van de Stichting Kunst en Cultuur De Bilt organiseert tentoonstellingen op het gebied van de hedendaagse kunst in de traverse van het gemeentehuis. Helaas is dit mede door de corona uitbraak in 2021 niet mogelijk gebleken.

Lees meer >

Een overzicht van 10 jaar ArtTraverse

Afgelopen 10 jaar zijn er door de ArtTraverse vele prachtige exposities georganiseerd in het gemeentehuis van De Bilt. Om Rita Maas, na 10 jaar voorzitter te zijn geweest, een blijvende herinnering mee te geven, is een magazine uitgegeven over de afgelopen jaren. We zijn trots dat zoveel toonaangevende kunstenaars hun werk bij de ArtTraverse wilden tonen. Zijn blij met de samenwerking en inspiratie die zij ons gaven en hebben genoten van de warme ontvangsten tijdens de atelierbezoeken. De openingen waren ook voor ons hoogtepunten en een groot succes, mede door de grote belangstelling.Om daar van mee te kunnen genieten kunt u het magazine als pdf downloaden. 

Wij overwegen een herdruk van het ArtTraverse magazine #0.
Heeft u daar belangstelling voor?
Stuur een e-mail met uw adresgegevens en het aantal magazines dat u wilt ontvangen naar: info@arttraverse.nl

Bij voldoende animo zullen de kosten liggen tussen de €10 en €15 (incl. verzendkosten).

Even voorstellen

In 2014 ben ik, Lucie Musterd, na een uitstapje van 13 jaar naar Twente voor een inspirerende baan in de kunst en cultuur, teruggekomen in de regio en in Bilthoven gaan wonen. Mijn eerste kunstwerk kreeg ik cadeau voor mijn afstuderen en sindsdien ben ik liefhebber van moderne en hedendaagse kunst. Soms word ik zó geraakt door kunst, dat ik het spontaan koop. Het verrassende is dat wanneer het in huis is, het vaak duidelijk wordt waarom ik zo getroffen was. Nu mijn werk als adviseur en toezichthouder in zorg en cultuur langzaam afneemt, is het een goed moment me actiever te verbinden met mijn leefomgeving. Het samen met ervaren en enthousiaste mensen organiseren van tentoonstellingen van het niveau van de ArtTraverse biedt daarvoor een uitstekende gelegenheid.

Alle communicatie met de ArtTraverse verloopt via: info@arttraverse.nl  Adres ArtTraverse
Gemeentehuis De Bilt
Soestdijkseweg Zuid 173
3721 AB Bilthoven
info@arttraverse.nl
www.artraverse.nl Openingstijden
De exposities in de ArtTraverse zijn te bezichtigen tijdens kantooruren
maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur,
dinsdag van 08.30 tot 19.00 uur.