Cultuurpodium

CONCERTEN

Huize Gaudeamus

10 maart 2019 Eleonore Pameijer  en Ralph Rousseau Meulenbroeks

Eleonore Pameijer (fluit) en Ralph Rousseau Meulenbroeks (viola da gamba) zijn beiden musici van internationale klasse. Zij brengen het verrassend afwisselende concert Arcadia: in harmonie met de natuur. Het concert omvat vele muziekstijlen: renaissance, barok, modern-klassiek en fonkelnieuwe eigentijdse, ook door hen zelf gecomponeerde muziek met popmuziek-elementen. Het concert is ook zeer aansprekend voor jongeren.

Waar: Huize Gaudeamus Gerard Doulaan 21 Bilthoven
Aanvang: 15.00 uur inclusief drankje na afloop
Toegang Ensemble d’Orion: online € 12,50
Toegang Pameijer/Rousseau: online €15,00 via kunstenhuis.nl/in-t-theater/anderepodia  en (indien voorradig) aan de zaal

18 jaar gratis onder begeleiding van een betalende volwassene

Cultuurpodium

De Stichting Kunst en Cultuur (SKC) De Bilt maakt deel uit van Cultuurpodium De Bilt. Dat is een organisatie waarin behalve de SKC De Bilt ook het KunstenHuis De Bilt-Zeist (afdeling muziek en theater De Bilt), Bibliotheek Idea Bilthoven en de  Stichting BLUCK participeren.  Samenwerkingspartners van het Cultuurpodium zijn verder de Bilthovense Boekhandel/Bouwman Boeken en Stichting Walter Maas. De SKC De Bilt programmeert in het Cultuurpodium zowel zelfstandig (films) als in samenwerking met de andere partners kunstlezingen, concerten, literaire lezingen en theatervoorstellingen. Hierbij bieden de verschillende partners op hun eigen terrein hun expertise aan.
De organisatie maakt gebruik van de vrijwilligers van de SKC De Bilt om de optredens te begeleiden bij bijvoorbeeld de ontvangst van gasten, verkoop van kaarten aan de zaal en het verzorgen van hapjes en drankjes.